Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین، رای و مائورو سیلوا از ستون‌های تیمی بودند که در ۱۹۹۴ با سرمربیگری کارلوس آلبرتو پریرا چهارمین قهرمانی جام جهانی را برای مردمان سرزمین قهوه و سامبا به ارمغان آوردند. در شرایطی که تصمیم‌های عجیب رئیس جمهوری برزیل در مبارزه با کرونا انتقاد همگان را برانگیخته، این فوتبالیست‌های پیشین و قهرمانان جهان هستند که برای به چالش کشیدن باورهای بولسونارو درباره بیماری کووید-۱۹ دوباره وارد میدان شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهوری پرحاشیه برزیل مدتی پیش در تلاش برای به میدان آوردن دوباره بازیکنان و تیم‌های فوتبال گفته بود: «بسیاری از مردم در حوزه فوتبال دوست دارند به زمین بازگردند، چرا که بیکاری تا پشت در باشگاه‌ها آمده است. بازیکنان فوتبال حتی اگر به ویروس کرونا مبتلا شوند هم خیلی کم احتمال دارد بمیرند. این به خاطر آمادگی بدنی آنهاست. فوتبالیست‌ها ورزشکارند و با ویروس از بین نمی‌روند.»

رای که در دهه ۱۹۹۰ عضو تیم فوتبال پاریسن ژرمن فرانسه بود و حالا ریاست باشگاه سائوپائولو را بر عهده دارد، از این دیدگاه بولسونارو به دنیای فوتبال و بازیکنان به شدت شاکی است. ستاره پیشین فوتبال برزیل می‌گوید: «او وظیفه‌نشناس است و آشکارا آیین‌نامه‌های سازمان بهداشت جهانی را در مبارزه با شیوع کرونا زیر پا می‌گذارد. ما خواستار کناره‌گیری رئیس جمهوری برزیل هستیم و معتقدیم او در میانه یک بیماری دنیاگیر از عمد به بحران‌های سیاسی دامن می‌زند.»

از سوی دیگر، هستند فوتبالیست‌هایی که به باورهای بولسونارو درباره بازگشایی دوباره رقابت‌های ورزشی اعتقاد دارند. کایو ریبیرو، بازیکن پیشین سائوپائولو و تیم ملی برزیل و مفسر فعلی یکی از آنهاست که می‌گوید: «من حرف‌های رای را نمی‌پسندم. چون بیشتر درباره سیاست می‌گوید و کمتر درباره فوتبال و ورزش. وقتی او پای استعفا و کناره‌گیری و پر شدن بیمارستان‌ها از بیماران را به میان می‌کشد، من احساس می‌کنم دارد از منافع خودش دفاع می‌کند.»

اینکه ریبیرو معتقد است ورزشکاران باید صرفا در حوزه تخصصی خود حرف بزنند و کاری به دنیای سیاست نداشته باشند، موافق و مخالف دارد. یکی از مخالفان والتر کاساگرانده است؛ بازیکن قدیمی فوتبال برزیل و همبازی دکتر سوکراتس (برادر بزرگ‌تر رای) که می‌گوید: «به گمان من حق مطلقا با رای است. من هم مخالف بازگشت فوتبال به ورزشگاه‌ها در شرایط امروز هستم. وقتی هر روز آمار مرگ و میر بالا می‌رود، فکر کردن به این چیزها احمقانه است.»

مائورو سیلوا هم که همبازی رای در جام جهانی ۱۹۹۴ بوده و حالا نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال ایالت سائوپائولو است، پشت دوست پیشین خود درمی‌آید. او معتقد است تصمیم فدراسیون بر این است که فوتبال فقط با رای مستقیم مسئولان ایالتی از سر گرفته می‌شود. سیلوا در عین حال کاملا آشکار از رای حمایت می‌کند و می‌گوید: «همه مردم این حق را دارند که درباره هر چیزی اظهار نظر کنند و باورشان را بر زبان بیاورند.»

نکته جالب اینکه مسئولان وزارت بهداشت برزیل کاملا نظری مخالف رئیس جمهوری دارند و به فدراسیون فوتبال این کشور اعلام کرده‌اند درهای ورزشگاه‌ها در شرایط فراگیری بحران کرونا «باید» بسته بماند. ۳۸ نفر از اعضای باشگاه فلامینگو از جمله سه بازیکن قهرمان لیگ سراسری برزیل به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و جنگ بر سر از سرگیری رقابت‌های فوتبال هم در برزیل هنوز مانند خود بیماری کووید-۱۹ به اوج نرسیده است.

کد خبر 511299 برچسب‌ها كروناويروس برزیل فوتبال - عمومی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس برزیل فوتبال عمومی رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسمی: داور فینال جام جهانی برای بازی رئال-بایرن

به گزارش "ورزش سه"، دو تیم رئال مادرید و بایرن مونیخ چهارشنبه شب در دیدار برگشت از مرحله نیمه نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو روبه‌روی یکدیگر قرار خواهند گرفت تا تکلیف یکی از دو تیم صعود کننده به بازی فینال این مسابقات مشخص شود.

این بازی از حساسیت بسیار زیادی برخوردار است، خصوصا که بازی رفت دو تیم با تساوی به پایان رسید و همه چیز به سرنوشت این دیدار بستگی دارد و شاید به همین دلیل یوفا تصمیم گرفته است که از یکی از با تجربه‌ترین داورانش برای قضاوت این بازی استفاده کند.

یوفا دقایقی قبل اعلام کرد که مارسینیاک قرار است قضاوت این بازی مهم را که به میزبانی رئال برگزار خواهد شد بر عهده داشته باشد. این داور لهستانی در چند سال اخیر یکی از بهترین داوران حاضر در رقابت‌های فیفا و یوفا بوده و فینال جام جهانی ۲۰۲۲ بین دو تیم آرژانتین و فرانسه را سوت زد. او همچنین قضاوت دیدار فینال لیگ قهرمانان فصل گذشته را هم بر عهده داشت.

انتظار می‌رود که این بازی به دلیل حساسیت بالایی که دارد با برخوردها و حواشی زیادی همراه باشد و بسیاری از فوتبال‌دوستان معتقد هستند که مارسینیاک یکی از بهترین انتخاب‌هایی بود که یوفا می‌توانست برای قضاوت این دیدار داشته باشد.

دیگر خبرها

  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • رسمی: داور فینال جام جهانی برای بازی رئال-بایرن
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • در نقد یک محرومیت عجیب؛ می‌توانید از ورود پیرمرد پرحاشیه سپاهانی به استادیوم جلوگیری کنید؟!
  • هشدار مجارستان برای احتمال وقوع جنگ جهانی سوم
  • سرنوشت پیرمرد پرحاشیه/ مارکوپولو به استقلال نرسید!
  • سرمربی مسینیو: استعدادی مانند این پسر ندیده‌ام
  • پیرمرد پرحاشیه سپاهانی ۱۰ سال محروم شد؛ واکنش قاطع کمیته انضباطی!
  • رونمایی از نماد جام جهانی فوتبال ساحلی ۲۰۲۵ سیشل
  • رونمایی از برند جام جهانی فوتبال ساحلی 2025 سیشل